Anthem

Anthem’i Origin erişimine sahip olanlar artık oynayabiliyor

Geliştiricileri BioWare ve Motive Studios olan Anthem oyununu Origin erişimine sahip olanlar artık oynayabiliyor. Uzun süre bekledikten sonra BioWare, Anthem‘in ne zaman başlayacağını ve nasıl ön yükleme yapılacağını nihayet açıkladı.

Anthem aslında bundan bir hafta sonra 22 Şubat gününde yayımlanacak, ancak Origin erişimine sahip olanlar  bugün yani 15 Şubat’ta oynamaya başlayabilirler. Origin‘in temel abonesiyseniz, oyunu 10 saat boyunca oynayabilirsiniz.

Anthem’i Origin erişimine sahip olanlar artık oynayabiliyor

Origin tam erişimine sahip olanlar, oyunun tamamını kısıtlama olmadan oynamaya başlayabilirler. Anthem sunucuları Origin aboneleri için 15 Şubat’ta aşağıdaki saatlerde oynanılabilir şekilde ayarlandı:

  • 7 a.m. PT
  • 10 a.m. ET
  • 3 p.m. UK
  • 4 p.m. CET

Anthem, büyük bir (51 GB) indirme boyutuna sahip bu nedenle sunucular gerçekten çalışmaya başladığında büyük olasılıkla bu işlemi şimdi başlatmak isteyebilirsiniz. İyi haber, ön yükleme işleminin dijital sürümü ve Origin abonelerinin arasından önceden sipariş etmiş olan herkes için zaten mevcut olmasıdır. Origin‘in temel aboneleri  ön yüklemesi için yarına kadar beklemeleri gerekecektir. Daha fazla oyun haberleri için takipte kalın.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Daha Fazla İçerik
Middle-earth: Shadow of War Steam Aile Paylaşımı’nı desteklemiyor
%d blogcu bunu beğendi: