Anthem Ranger Javelin rehberi

Bugün Anthem Ranger Javelin rehberi ile karşınızdayız ancak öncelikle size oyunu tanıtmak isteriz. AnthemBioWare tarafından geliştirilen ve geliştirilmekte olan, yayıncılık kısmınıysa Electronic Arts‘ın üstlendiği bir oyundur. Anthem‘in türü aksiyon rol yapma olmakla beraber bu oyun, 22 Şubat 2019 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyun, PlayStation 4, Xbox One ve son olarak Microsoft Windows olmak üzere 3 farklı platforma oynanılabilirdir. Oyunun kullandığı oyun motoru Frostbite 3‘tür. Oyunun Metacritic puanı 60, kullanıcı skoru 4.4’dür. Ayrıca şu anda Google kullanıcılarının sadece %67’si oyunu beğenmiştir. Her ne kadar oyun şu an kötü puanlamalar almış ve gerek çevrimiçi gerek çevrimdışı sorunlar barındırsa da ileride gelecek güncelleme ve yamalarla kendisini toparlayacağını düşünüyoruz. Oyunu sizlere tanıttıktan sonra artık Anthem Ranger Javelin rehberine geçebiliriz efendim.

Anthem Ranger Javelin rehberi

Oynanış

Ranger Javelin, hem saldırı hem de savunma anlamında oyundaki en dengeli Javelin olma özelliğini taşıyor. Saldırı tarafı için ölümcül yeteneklerle agresif oyuncuları tatmin ederken, savunma tarafı için işlevsel yetenekleriyle ise daha dikkatli olan oyunculara da hitap ediyor. Ayrıca oyuna başladığımızda diğer Javelin‘ler direkt açılmadığı için tüm oyuncular önce Ranger ile oynamak zorunda. Ranger Javelin oyuna yeni başlayanlara da uygun olduğu için aslında ortaya karışık, kısacası çok yönlü bir Javelin diyebiliriz.

Anthem Ranger Javelin rehberi
Anthem Ranger Javelin rehberi

Her oynanış tarzına uygun olan Ranger, oyundaki en hızlı Javelin‘dir. Ranger ile oynarken çevik ve hızlı uçuşlarla size gelen saldırılardan sıyrılmak, iyi bir hamle olacaktır. Ayrıca 2 destek yeteneğinden biri olan Bulwark Point ile savunma küresi oluşturarak yine saldırıları saptırabilirsiniz. Diğer bir destek yeteneği olan Muster Point ile de arkadaşlarınızın silah hasarlarını yükseltecek bir küre oluşturarak takımınıza yardım edebilir ve oyunda ipleri kendi elinize alabilirsiniz. Bunun yanı sıra aşağıda madde madde isimlerini verdiğimiz ve 2 – 3 cümleyle açıkladığımız Ranger Javelin yeteneklerini dikkatle incelemenizi tavsiye ederiz. Çünkü yeteneklerin nerede ne zaman kullanılabileceği hakkında da sizler için ipucular düştük. Bunlar da size oyun içerisinde yardım edecektir.

Oynanış bölümünü geçtiysek şimdi de isterseniz Ranger Javelin yeteneklerine bir göz atalım!

Yetenekler

ULTIMATE ABILITY

  • Multi-Target Missile Battery: Bu saldırı yeteneği, ciddi anlamda oldukça güçlüdür. Bu yetenek ile birden fazla düşmana aynı anda füzeler fırlatabilirsiniz. Oldukça etkilidir ve düşmanlar yoğunlaştığında hayat kurtarabilir.

MELEE ABILITY

  • Shock Mace: Düşmanın nefesini hissetmek isteyen yakın dövüş tutkunları için bu yetenek oldukça hoş. Çünkü bu yetenek ile havalı bir elektrik sopasıyla düşmanlarınızı yok edebilirsiniz.

GRENADE GEAR

  • Frag Grenade: Bu bomba, geniş bir alana etki eder ve muazzam hasar verir. Eğer etrafınızı düşmanlar sardıysa bu bombayı kullanarak etrafınızdaki düşmanlara hasar verip, etkisiz bırakabilirsiniz.
  • Inferno Grenade: Bu bomba sıcağı sevenler için. Çevrenizi ve çevrenizdeki düşmanları bu bombayla ateşe verip, onlara hasar verebilirsiniz. Ayrıca üşüyorsanız da etkilidir. 🙂
  • Frost Grenade: Bu bombaysa Inferno‘nun tam aksi, soğuğu sevenler için. Çevrenizi ve çevrenizdeki düşmanları bu bombayla dondurabilir ve hasar verebilirsiniz. Yaz aylarının vazgeçilmezi…
  • Seeker Grenade: Sinsi ve sinsi! Bu bomba, kullanıldığında en yakınınızda bulunan düşmanın yanına gider ve onun yanında patlayarak düşmana hasar verir. Etkili olduğunu söyleyebiliriz.
  • Sticky Grenade: Bu bomba cidden çok ama çok güçlü. Sadece tek bir hedef için kullanılsa bile size şunu söyleyebiliriz, ki muazzam hasar verir. Son hamle için idealdir.

 

Anthem Ranger Javelin rehberi
Anthem Ranger Javelin rehberi

ASSAULT LAUNCHER GEAR

  • Seeking Missile: Bu füze, hedefi takip eder, elbet bulur ve küçük – ortalama denilebilecek bir genişlikte patlama oluşturur. Etkili kullanırsa güzel sonuçlar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Pulse Blast: Diğer güçlü bombaları veya silahları unutun. Bu füze, inanılmaz ve inanılmaz derecede güçlü bir hasar verir atılan düşmana. Ek olarak oldukça da hızlıdır.
  • Spark Beam: Bu bir ışın saldırısıdır. Bu enerji ışını, daimi hasar veren bir saldırıdır. Oldukça etkili, havalı ve işe yarar bir saldırıdır. Benim favori saldırılarımdan da biridir, bunu not düşeym.
  • Venom Darts: Bu adından da anlaşılacağı üzere bir darttır. Bu dart, düşmanlara asitle hasar verir. Seri şekilde atarak düşmanlara orta uzaklıktan hasar verebilirsiniz.
  • Blast Missile: Bu füze, tek başına geniş bir alana etki eder ve orta – yüksek bir hasar verir. Geniş bir alana etki etmesi ve verdiği hasarın doyurucu olması onu işe yarar bir yetenek durumuna getiriyor.

SUPPORT GEAR

  • Bulwark Point: Bu destek yeteneği, düşmanlardan gelen saldırıları saptırarak size hasar gelmesini önleyen bir küre oluşturur. Doğru zamanlarda kullanıldığında ölümcül sonuçlardan kaçınmanızı sağlayacaktır.
  • Muster Point: Bu destek yeteneğiyse, yine bir küre oluşturur. Ancak bunun amacı daha farklıdır. Eğer takım arkadaşlarınız bu oluşturulan küreye girerlerse, silahlarının hasarları artar.

Şimdilik bizden bu kadar, umarım Anthem Ranger Javelin rehberimizi beğenmişsinizdir! İleride yeni rehberler ile karşınızda olacağız efendim, o zamana kadar esen kalın ve düşüncelerinizi de aşağıdaki yorum bölümünden yorum atarak belirtmeyi unutmayın!

[jnews_element_iconlink icon=”fa fa-gamepad” title=”Anthem Resmi Sitesi” subtitle=”Tıklayın ve Anthem resmi sitesine gidin!” title_url=”https://www.ea.com/games/anthem”]

[jnews_element_iconlink icon=”fa fa-gamepad” title=”Oyun Haberleri” subtitle=”Tıklayın ve daha fazla oyun haberleri görün!” title_url=”https://oyunpat.com/oyun-haberleri/”]

 

 

  1. İnanılmaz faydalı bir rehber olmuş. Ben Anthem’e yeni başladım ve alışmakta da zorluk çekiyorum ancak bu rehber cidden faydalı oldu benim için. Teşekkürler!

    1. Zamanla oyuna alışacaksın. İlk başta elin ayağına birbirine dolanacaktır ancak oyunun derinlerine dalıp, atmosferi tam anlamıyla hissettiğin zaman Ranger ile düşmanları katletmek nefis olacak…

  2. Ben bu oyunu ilk kez burada duydum da haberini bilgilendirme kısmını okuduğumda şöyle düşündüm eğer ki dediğin gibi ileride değerlenicek ise şimdiden bu oyunda yerimi almam gerekiyor. Youtubeda videolarına baktım güzele benziyor oyunu şuan indiriyorum inş göründüğü gibi güzeldir. Beğenirsem rehber kısmınıda okuyacağım eline sağlık..

  3. Her ne kadar yazılı bir materyal biz oyunculara rehberlik etsede sıcağı sıcağına uygulayacağımız şeyler bizleri geliştirir. Bu rehber oyuncuları, Anthem’i kısa süre içerisinde kavrayıp Demir Adamcılık oynamaya teşvik edecektir.

    Konu içeriği dışında konu düzeni cidden çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

    1. Güzel yorumların için minnettarım. Rehber içerisinde neyin ne zaman yapılması gerektiği gibi ufak ama işe yarar taktikler de veriyoruz. Elbette hiçbir şey oyunu oynamadan yerine oturmayacaktır ancak ufak taktikler de işe yarar olacaktır. 🙂

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Daha Fazla İçerik
Starbreeze
Starbreeze bünyesindeki Payday ve birçok oyunun yaratıcısı tutuklandı!
%d blogcu bunu beğendi: