CS:GO Danger Zone

İşte karşınızda CS:GO Danger Zone

PUBG, Fortnite ve benzeri Battle Royale oyunların tüm oyuncular tarafından ilgi çekmesinin ardından Valve, Danger Zone’yi duyurdu: “CS:GO’nun, oyuncuların kendi zekasını, yeteneklerini ve kaynaklarını bitirmek için kullandıkları taktik oyun üzerine kurulu hızlı tempolu bir battle royale oyun modu.”

Mod, tekli seçenekte 16 oyuncu ve çiftler veya üçlü halde 18 oyuncuya kadar destek veriyor. Danger Zone, Valve’nin de dediği gibi aynı silah davranışını ve hasarı sunuyor. CS:GO’daki normal maçlar gibi, bu modda da maç süreleri kısa, yaklaşık 10 dakika sürüyor. Fakat bu mod ile CS:GO’nun sistemlerinde birçok farklılık olduğunu görüyoruz:

  • Her oyuncu, diğer oyuncuları izlemek ve sınırlı bir satın alma menüsüne erişmek için yükseltilebilir özel bir tablet cihazı taşır. Her maçın başında paraşüt ve iniş bölgesini seçebiliyorsunuz.
  • Nakit çevrede bulunabilir ve kurtarma bölgelerine rehineler de getirebilirsiniz.
  • Black Site adı verilen bir harita var – Battle Royale standartlarına göre küçük ama Counter-Strike standartlarına göre büyük.
  • Haritada tıpkı diğer Battle Royale oyunlarındaki gibi rastgele bombardıman bölgeleri barındırıyor.
  • Ayrıca unutmadan, temel CS:GO silah skinleriniz, Danger Zone modunda da görünür halde olacak.

Bu arada, tüm CS:GO modlarında, oyuncular artık iki gruba ayrılacaklar: Prime ve normal. Eğer zaten CS: GO’ya sahipseniz, bir Prime oyuncususunuz. “Prime Statüsüne sahip olduğunuzda, aynı zamanda Prime Statüsü olan diğer oyuncularla eşleştirilirsiniz ve Prime kullanıcıları, Prime’a özgü hediyelik eşya, kalem damlası ve silah durumu için uygundur.” 

CS:GO  her ne kadar ücretsiz olsa da, hileler konusunda açıkçası endişeliyiz. Valve, VACnet adlı bir makine öğrenim sistemi aracılığıyla teslim edilen oyunun mevcut anticheat çözümüne güveniyor . Anlayabildiğim kadarıyla, yasaklı CS:GO oyuncu yeni bir Steam hesabıyla oyuna katılabilir ancak diğer Prime oyuncularıyla eşleşemeyecek. CS:GO’nun Prime ve ücretsiz oyuncuların karma partilerini nasıl ele aldığı şu an için açık değil.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Daha Fazla İçerik
Warhammer: Vermintide 2’nin sistem gereksinimleri duyuruldu
%d blogcu bunu beğendi: