Klaus
-KLAUS-_20160122022929

Bir bulmaca oyunu olan Klaus, PC platformu için çıkış yapacak

Klaus garip bir bodrum katında kim olduğu, oraya nasıl geldiği veya neden “Klaus” kelimesinin kullanıldığı ve dövülmüş olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan bir ofis çalışanıyla ilgili bir bulmaca oyunu.

2016 yılında PlayStation 4 platformunda piyasaya sürüldü ve 24 Ocak tarihinde PC platformlarında kullanıcısı ile buluşacak.

Klaus, altı dünyadaki 34 seviyeye yayılmış 100’den fazla odaya sahip olacak. Oyuncular, her birinde kooperatif olarak kullanılması gereken her biri kendi becerisine sahip iki benzersiz karakteri kontrol edecek. Oyuna dağılmış gizli “tahsil edilebilir” seviyelerin “zaten duygusal bir hikayeye daha fazla derinlik kattığı” ve kendi iyiliği için koşmayı ve zıplamayı tercih edenler için hızlı bir mod ana hikayeden sonra açılacak tamamlandı.

Steam platformunda 15$ gibi bir fiyata satın alınacak veya PS4’e sahip iseniz PlayStation Store‘da kullanabileceğiniz bir demo mevcut, ayrıca oyunun resmi sitesinden de oyunu temin edebilirsiniz; bkz; klausgame.com

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Daha Fazla İçerik
Metal Gear Survive
Metal Gear Survive’da 2. Karakteri açmak 10 dolara patlıyor