The Division 2 Seviye Rehberi

The Division 2 nasıl hızlı seviye atlarsınız?

Yepyeni bir The Division rehberi ile daha selamlar! Bugün piyasaya sürülen The Division serisinin 2. oyunu ile ilgili tüm bilgileri ve detayları The Division 2 Rehberleri serimizde sizlere aktarmaya çalışacağız. Umuyoruz ki bu rehberler sizlere daha hızlı bir oynanış sunar. Bir önceki The Division rehber içeriğimizin konusu hızlı seyahat ile ilgiliydi. O rehbere hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[jnews_block_38 number_post=”1″ include_post=”10207″]

The Division 2‘de, diğer oyunlarda da olduğu gibi, seviye oldukça önemli bir faktör. Seviye 30 olmak ve beraberinde açılan oyun içi yeni şeyler ile oyundan daha fazla zevk alacaksınız. Fakat seviye 30’a gelene kadar sizleri şöyle ilk bakışta uzun bir yolculuk bekliyor gibi gözüküyor. Lakin bu rehberimiz sayesinde, sizlerin nasıl en hızlı şekilde seviye atlayabileceğiniz hakkında konuşacağız. Tabii bunun için öncelikle The Division 2 seviye sisteminin mantığından da bahsetmek gerek.

Hatta direkt olarak olaya atılmadan önce ufak bir not düşelim. Bu The Division 2 seviye rehberimiz, oyunun sonuna diğer her şeyden daha fazla odaklananlar içindir. Yani oyunu bitirmeye odaklanmış kişilerin amaçlarına ulaşabilmek için yol gösterici bir rehber.

The Division 2 tecrübe puanı kazandıran temel eylemler

Evet, notumuzu da düştüğümüze göre gelelim temel olarak The Division 2’de hangi eylemler ile tecrübe puanı kazandığımıza. Temel bilgiler ile başlamak her zaman ilk adım olmalı. İşte sizler için The Division 2’de hangi eylemler sizi bir sonraki seviyeye ulaştıracak, tam listesi:

  • Hikaye Görevleri
  • Yan Görevler
  • Düşmanları Öldürmek
  • Açık Dünya Aktiviteleri
  • Keşif

Evet, bunları dilerseniz biraz daha açalım.

1. Hikaye Görevleri

Her oyunda olduğu gibi hikaye, oyunun en önemli faktörlerinden birisi, hiç şüphesiz. Oyun içinde hikayeyi takip etmek, sizlere en fazla tecrübe puanını kazandıracak eylemdir.

Hikaye boyunca ilerlemeniz, size eylemler arasında en çok tecrübe puanı kazandıracak eylem. Ancak ne yazıktır ki hikayeyi takip etmek ve hikayeyi bitirmeye odaklanmak, oyunun kısa sürmesine sebep olacaktır. Yani, her hikayenin bir sonu vardır ve siz eğer tüm odağınızı hikayeyi bitirmeye verirseniz, o hikaye çabucak biter. Bundan sonra da daha fazla hikaye görevi yapamazsınız.

Ekstra olarak, eski hikaye görevlerini tekrarlamak, yine sizlere tecrübe puanı kazandıracaktır. Hatta aynı miktarda tecrübe puanı kazandırır fakat yüksek seviyelerde bunun gerçekten hiçbir anlamı yoktur.

2. Yan Görevler

Hikaye görevlerinin yanı sıra, en çok kazandıranlar listemizin ikinci sırasında yan görevler var. Evet, her oyunda yan görevler vazgeçilmez bir unsur. Her hikayenin yan bir görevi oluyor genelde. Ancak bu yan görevler, doğal olarak, ana hikayeden daha az tecrübe puanı kazandırıyor. Ayrıca The Division 2’de yan görevler hikayeden bağımsız, geçmiş zaman tipi görevler. Yani bu görevleri yapmanız için hikayelere bağlı şekilde hareket etmenize gerek yok. Tecrübe puanının hızlı kazanılmasının önemli yöntemlerinden birisi de bu yan görevler.

The Division 2 Seviye Rehberi

3. Düşmanları Öldürmek

Evet, hikaye ve yan görevlerin ardından sizlere tecrübe puanı kazandırabilecek bir diğer yöntem de oyundaki düşmanları öldürmek. Evet, bu düşmanlar bireysel olarak çok fazla tecrübe puanı vermiyor, bunun hepimiz farkındayız. Fakat büyük sayıda düşman katlettiğinizde, göreceksiniz ki, sizleri büyük ölçüde seviye konusunda ileri atacaktır. Deneyin, faydasını göreceksiniz.

4. Açık Dünya Etkinlikleri ve Keşif

Tabii ki açık dünya oyunu olan The Division 2’de, yan görevleri yaparken veya hikayeyi yaparken zaten haritayı keşfedeceksiniz. Fakat bunlar dışında rehine kurtarma gibi açık dünya etkinlikleri yaparak bu tecrübe puanı kazanma sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Bununla birlikte, bu yöntem, yavaş olması ve doğası nedeniyle daha az kullanılan bir yöntem. Ama şu da bir gerçek: Mevcut herhangi bir hikaye veya yan görev olmadığı zamanlarda level kasmak için muazzam bir yol.

Evet, tüm bunlar oyunun temeli. Şimdi gelin daha özel ipuçlarına geçelim:

XP Boosting Perk satın alın

Prologue’dan, yani başlangıçtan sonra “Safe House” yani güvenli evinize vardığınızda XP Boosting Perks’i satın alın. Quartermaster’ı SHD ​​Tech kullanarak ilk Skill ve Perk almak için operasyon üssünüzde bulacaksınız.

“Perks” kategorisinde, kafadan vuruşlar için ek tecrübe puanı sağlayanlar, çoklu öldürmeler, çevresel öldürmeler ve hatta bir itfaiyede hayatta kalmak gibi birkaç tecrübe puanı artırıcı rol dikkatinizi çekecektir. Çekmediyse de çekmeli 😀 Yani, bu yöntem ile çok büyük bir avantaj yakalayamayacak olsanız da, sonuçta bu yöntem sizleri arkadaşlarınızdan birkaç seviye öne geçmenize olanak sağlayacak.

Yan görevlerin XP çarpanından faydalanın

Yan Görevler, genellikle seviye atlamanız gereken tecrübe puanının bir yüzdesini verir. Yani ne kadar seviye atlamaya uzak olursanız, bu yan görevlerden o kadar faydalanırsınız. Ancak seviyeniz bir sonraki seviyeye ne kadar yakınsa, yan görevler o kadar useless olur.

Bu çarpandan yararlanmanın en iyi yolu, bir seviyenin başlangıcında yan görevi yapmaktır. Seviyeye yakınsanız, bir Side Misyonunu bitirmek uzun vadede size fayda sağlamaz.

Ayrıca, bu yan görevleri oyunun ortasından oyunun sonuna kadar tamamlarsanız ana hikaye görevlerini tekrarlayarak tecrübe puanı kasmak zorunda kalmayacaksınız. Yan görevleri oyunun ortalarında tamamlamak size büyük miktarda tecrübe puanı kazandıracaktır.

The Division 2 Seviye Rehberi

Hikaye görevlerinde dolaşın, gezin tozun!

The Division 2’de seviye atlamanın en hızlı yolu, doğrudan hikaye görevlerinden ilerlemek. Bu ana hikaye görevlerini haritanızda öne çıkan turkuaz altıgenler olarak göreceksiniz. Bunlar sizi oyunun sonuna yaklaştırmanın yanı sıra sizlere eşzamanlı seviye atlamanıza olanak sağlar.

Bundan daha fazla faydalanmak için, seviyenin üzerindeki görevleri yapın. Düşmanlar daha zor olacak ama aynı zamanda onları öldürdükçe daha fazla tecrübe puanı kazanacaksınız.

Hikaye görevlerini seviyenize göre tekrarlayın

Hikaye görevlerini kaç kere tekrarlarsanız tekrarlayın, bu tekrarlar sizlere aynı düzeyde, aynı oranda tecrübe puanı kazandıracak. Peki ne yapmalısınız? Yapmanız gereken şey, seviyenize göre bu göreveleri tekrarlayın. 20 seviye iken daha düşük hikaye görevlerini tekrarlamak yerine bulunduğunuz seviyeye göre hikayeleri tamamlamalısınız. Evet, bu oldukça iyi bir fikir.

Evet, bizler bu rehber yazımızda The Division 2’nin seviye sistemini detaylıca işlediğimizi düşünüyoruz. Sizlere verdiğimiz bu püf noktaları kullanarak ve seviye sisteminin mantığını kavrayarak, oyunda hızlı bir şekilde seviye atlayabilirsiniz. Ancak her şeyden önemlisi sizlerin oyunu oynarken zevk alması olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Her türlü oyun biter, siz keyif almaya bakın.

Daha fazla The Division 2 rehberleri için takipte kalın. Kısa süre içerisinde sitemizde The Division 2 ile ilgili tüm konuları ele almış olacağız. Sağlıcakla kalın!

:: The Division 2′de sizler kaç seviyesiniz? Bu ipuçlarından haberiniz var mıydı?
Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Daha Fazla İçerik
Mulaka PC ve PS4 lansman fragmanı yayımlandı