Age of Empires 2 ve 3’e güncelleme geliyor

Son güncelleme:

Age of Empires güncellemesi sırasında Microsoft ve Relic, Age of Empires 2: Definitive Edition ve Age of Empires 3: Definitive Edition‘a gelecek yeni bir güncellemeyi duyurdu.

Relic’e göre, Dawn of the Dukes adlı ikinci bir genişletme bu yaz AoE 2: Definitive Edition’a geliyor, ayrıca yeni kampanyalar ve çok daha fazlasıyla oyuncuları Doğu Avrupa’ya götürüyor. Bu yılın ilerleyen tarihlerinde oyunda; özenle seçilmiş ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz özel görevlerle birlikte tarihsel savaşlar da yapılacak.

Age of Empires

Age of Empires yeni güncellemesi neler içerecek?

AoE 3: Definitive Edition, 13 Nisan‘da ücretsiz bir güncelleme alacak. Yeni bir kaşif ve bir yaşlanma teknisyeninin yanı sıra dokuz yeni birimle beraber ABD uygarlığını da içerececek.

50 Eyalet Mücadelesi’ni tamamlayanlar için sınırlı bir süre için ücretsiz bir güncelleme mevcut olacak. Yapmanız gereken tek şey ise günde üç görevi tamamlamak ve son görevin tamamlanmasıyla kilidi açmak. Alternatif olarak, ABD uygarlığı doğrudan Steam üzerinden veya Windows Mağazası’ndan satın alınabilir.

Sosyal medyada bizi Instagram ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Daha fazla oyun haberleri için Oyunpat ile kalın!

Oyunun yeni genişletmesiyle beraber savaşa hazır mısınız? Görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Oyunpat, Türkiye’nin önde gelen oyun içerik platformlarından biridir. Temelinde, oyun haberleri, incelemeleri, rehberleri, testleri, listeleri, sistem gereksinimleri başta olmak üzere çeşitli oyun içerikleri üreten bir içerik sitesiyiz. Fakat, Türkiye’nin en prestijli oyun forumu ve bunun yanı sıra Vadi, Sözlük, Hata gibi çeşitli platformları da içinde barındıran, oyuncu dostu bir platformdur.

Daha Fazla İçerik
fsfs 1-oyunpat
Sades Neo Blademail Oyuncu Klavyesi İnceleme