Call of Duty League bu yaz canlı etkinliklere geri dönüyor

Maçlar seyircisiz olarak oynanacak.

Call of Duty League, Koronavirüs salgını sırasında çevrimiçi olarak devam ederken bu haziran ayında yüz yüze maçlara geçici bir geri dönüş planlıyor.

Activision daha önce Overwatch e-spor maçlarını stadyumlarda gerçekleştirme planlarını açıklamıştı ve bu yılki OWL sezonunda üç Çinli takım, canlı maçlara geri dönüyordu. Call of Duty’nin canlı maçlara dönüşü Pasifik’in diğer tarafında gerçekleşecek ve bu sezonun Major IV’ü Teksas’taki Dallas Empire Arlington Stadyumu’nda oynanacak.

Call of Duty League-oyunpat

Call of Duty League maçlarında seyirci olmayacak

Takımların bir kez daha yüz yüze mücadele edeceği kesinleşmiş olsa da, bu yıl tezahürat yapan kalabalıkları maalesef göremeyeceğiz. Activision, yalnızca takımların ve sınırlı sayıda Lig personelinin katılabileceğini ve etkinlik sırasında Covid-19 testleri için hazırlanılacağını vurguladı.

Activision Blizzard, canlı e-spor etkinlikleriyle gayet yakından ilgileniyor, bu yüzden çevrimiçi etkinliklerin pandemiyle birlikte ortadan kalkması pek de olası değil. Activision, bu yıl e-sporla ilgili yaklaşık 50 çalışanı işten çıkardı ve canlı etkinliklerin tamamen ortadan kaybolmayacağını, ancak dijital turnuvalara daha fazla önem vermeyi planladığını açıkladı.

Bu yılki Call of Duty League, çevrimiçi olarak çoktan oynanmaya başladı. Bir sonraki Major 13 Mayıs Perşembe günü başlayacak ve Major IV ise 17-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bizi sosyal medyada Instagram ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Oyun haberleri ve çok daha fazlası için Oyunpat’ı takipte kalın!

Ayrıca, oyunun pandemi dönemindeki ivmesi hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizle paylaşabilirsiniz.

Oyunpat, Türkiye’nin önde gelen oyun içerik platformlarından biridir. Temelinde, oyun haberleri, incelemeleri, rehberleri, testleri, listeleri, sistem gereksinimleri başta olmak üzere çeşitli oyun içerikleri üreten bir içerik sitesiyiz. Fakat, Türkiye’nin en prestijli oyun forumu ve bunun yanı sıra Vadi, Sözlük, Hata gibi çeşitli platformları da içinde barındıran, oyuncu dostu bir platformdur.

Daha Fazla İçerik
Uncharted 4
Uncharted 4, PC’ye gelen bir sonraki PlayStation oyunu olabilir